Visokofrekvenčni odganjalec živali PRO - AGRO-DINO
  • Ефективно и сигурно одбивање на животни користејќи го максималното дозволено излезнo ниво на dB.
  • Сигурно одбивање на мачки, кучиња, куни, диви свињи, зајаци итн.
  • Куќиштето е отпорно на временски непогоди што овозможува употреба и во затворен и на отворен простор.
  • Едноставно се поставува на ѕид или на земја, со можност за прилагодување на висината.Придвижувањето и подесувањето на уредот не бара напор.
mk_MKMK