PODJETJE - AGRO-DINO

ЗА НАС

Компанијата АГРО-ДИНО ДОО е застапник на СВИССИННО СОЛУШНС АГ производите и е специјализирана за продажба
продажба на стапици за борба

Стапиците се иновативни, со модерен изглед и содржат мамки кои се еколошки и не се штетни за околината.

АГРО-ДИНО ДОО
Обртнишка цеста 3
3220 Шторе
Словенија

Е-маил: info@dino.si

mk_MKMK