Visokofrekvenčni odganjalec PSOV - AGRO-DINO
  • Личен, џебен ултразвучен истерувач на кучиња, кој ги држи опасните кучиња на безбедна далечина.
  • Моќните ултразвучни бранови одбиваат кучиња, мачки и зајаци и притоа не им нанесуваат штета.
  • Ултразвукот е нечуен и безопасен за луѓе.
  • Рачниот истерувач е соодветен и за деца, поштари, луѓе кои трчаат, велосипедисти, постари лица и сите оние кои се плашат од опасни кучиња.
  • Исто така е ефикасен како уред за дресура на сопствените кучиња и намалување на нивното лаење.
mk_MKMK