Nalepke proti trkom PTIC v šipe - AGRO-DINO
  • Самолеплив филм за внатрешна и надворешна употреба.
  • Едноставно поставување.
  • Налепници со различни големини за заштита на птици за индивидуална употреба.
mk_MKMK