Mreža proti PTICAM - AGRO-DINO
  • Заштита на посеви и семиња на еколошки прифатлив начин.
  • Мрежата за заштита од птици е едноставна и ефикасна заштита на овошки и семиња, така што ги спречува птиците.
  • Доколку се користи правилно, мрежата може да биде трајна заштита од птици.
  • Природна и еколошка.
mk_MKMK