Bakreni trak proti POLŽEM - AGRO-DINO
  • Бакарот како природна одбрана!
  • Главната предност на оваа метода е тоа што лентата се поставува лесно и се прилагодува на околината и животните.
  • Ако полжавот проба да ползи преку бакарот, доаѓа до реакција со слузта, па полжавот се враќа назад и не поминува преку бакарот.
  • Бакарната трака може да се користи за заштита и затворање на одредени подрачја, како што се стебла на цвеќиња, грмушки, дрвја итн.
mk_MKMK