Rumena LEPLJIVA PLOŠČA - AGRO-DINO
  • Лепливи плочи против здодевни инсекти.
  • Плочата е од посебна жолта боја која привлекува летечки инсекти како штитести молци, зеленици, црни муви, трипси, коњски муви, мушички, муви, овошни муви, лисни вошки итн. на лепливата површина каде што се лепат и остануваат заробени.
  • Лепилото не е токсично и е отпорно на вода и УВ зраци.
  • За употреба во пластеници, зимски градини и останати затворени простори.
mk_MKMK