PREMIUM LED sesalec INSEKTOV 15W - AGRO-DINO
  • Предвиден за површина од околу 80 метри квадратни.
  • Уредот привлекува и вшмукува инсекти со помош на LED светло и вентилатор.
  • Не содржи токсични материи ниту пак хемикалии, не емитира пареа ниту мирис, не ја загадува околината.
  • Дејствува без мамка и отров, не е штетен за околината.
  • Уредот е тенок, компактен, со модерен изглед, идеален за употреба во кој било простор.
  • Исто така е погоден за индустриски и комерцијални простори, како: фабрики, канцеларии, продавници или болници.
  • Достапна LED цевка која е лесна за заменување.
mk_MKMK