Okenski lovilec MRČESA - AGRO-DINO
  • Стапица за инсекти која има леплива внатрешна површина.Мувите привлечени од сончевата светлина летаат наспрема прозорците каде што паѓаат во стапицата, се лепат и умираат.
  • Тестирано е дека во рок од 48 часа од поставување на стапицата се фаќаат речиси сите муви во тој простор.
  • Фатените муви не се гледаат - скриени се во стапицата.
  • Со самолепливи перничиња за монтирање.
mk_MKMK