Past za živo miš SuperCat - AGRO-DINO
  • Уникатна и безбедна за деца и домашни миленици.
  • 100%-тна ефикасност - стапицата се затвора кога глушецот ќе влезе во неа.
  • Хигиенска - глушецот се отстранува без допирање.
  • За внатрешна и надворешна употреба.
  • Едноставна за користење.
  • Потребна е редовна проверка на стапицата за да животното не страда.
  • Вклучува природна мамка без отрови и хемикалии.


    Достапни се мамки за замена.

mk_MKMK