Past za Pušpanove vešče - AGRO-DINO
  • Ефективна контрола на заштита од напади од шимширов молец.Во стапицата се привлечени од феромони кои се наоѓаат во мамката.
  • Нетоксичен - надворешен феромон кој привлекува само шимширови молци.Стапицата е апсолутно безопасна за пчели и други корисни инсекти.Степенот на инфицираност на растението може да се одреди биолошки и едноставно.
  • Едноставно поставување и практично празнење.Поради зелената боја, стапицата е речиси неприметлива на дрва и грмушки, па визуелно не пречи.
  • Мамката веќе содржи амбалажа со феромон.
  • Достапни се мамки за замена.
mk_MKMK