Past za OSE - AGRO-DINO
  • Природна мамка - без токсини и хемикалии.
  • За употреба било каде на отворено - градини, тераси, дворови, игралишта, пекари и отпади.
  • Мамката е вклучена, а достапни се и мамки за замена.
mk_MKMK