• Функционален, атрактивен дизајн.
  • Ефективно средство против комарци за надворешна употреба.
  • Ефективно средство против комарци за површина од околу 20 метри квадратни.
  • Идеално за градини, тераси, балкони, за време на риболов или кампување.
  • Темелна и брза контрола на здодевните комарци.
  • Ефективно до 4 часа со само една мала рефлектирачка плоча.
  • SWISSINNO светло за комарци кое работи со помош на активни супстанции на чинија под контрола на топлината од свеќата во ламбата.
  • Достапни се мамки за замена.
mk_MKMK